Behoefte aan een boorbedrijf dat zorgvuldig en netjes werkt en kwaliteit levert?

Tuinberegening

Brandputten & sprinklerputten

Voor een betrouwbare brandpreventie moet u op elk moment kunnen vertrouwen op voldoende blus- of sprinklerwater. Het boren van brandputten en sprinklerputten daarom komt heel nauw. We doen dit zorgvuldig, conform de richtlijnen van het EGB / MVBR en het BRL SIKB 2100 protocol 2101. Van 60 tot 120 kuub per uur. In buitengebieden, nieuwbouwwijken en binnensteden.

Waterbron voor agrariërs

Agrariërs moeten natuurlijk kunnen vertrouwen op de toevoer van voldoende water. Dat water moet ook van goede kwaliteit zijn. Met onze boring zorgen we niet alleen voor het juiste debiet, maar ook voor veilig en schoon drinkwater voor mens en dier. Ook boren we waterbronnen voor stalreiniging. Is er iets mis met de bestaande watertoevoer? Dan achterhalen we het probleem en lossen het op.

Proceswaterbron voor fabrieken

Voldoende proceswater is onmisbaar voor een probleemloos (lees: storingsvrij) productieproces. Op basis van de gestelde eisen verzorgen wij boringen die zorgen voor het juiste debiet. Resultaat: altijd de hoeveelheid spoelwater, koelwater of reinigingswater die het bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om een maakbedrijf, een slachterij of nog een andere fabriek.