Behoefte aan een boorbedrijf dat zorgvuldig en netjes werkt en kwaliteit levert?

Pominstalatie / Waterzuivering

Waterbron voor agrariërs

Agrariërs moeten natuurlijk kunnen vertrouwen op de toevoer van voldoende water door de juiste Pompinstalatie. Dat water moet ook van goede kwaliteit zijn. Met onze boring zorgen we niet alleen voor het juiste debiet, maar ook voor veilig en schoon drinkwater voor mens en dier. Ook boren we waterbronnen voor stalreiniging. Is er iets mis met de bestaande watertoevoer? Dan achterhalen we het probleem en lossen het op.

Proceswaterbron voor fabrieken

Voldoende proceswater is onmisbaar voor een probleemloos (lees: storingsvrij) productieproces. Op basis van de gestelde eisen verzorgen wij boringen die zorgen voor het juiste debiet. Resultaat: altijd de hoeveelheid spoelwater, koelwater of reinigingswater die het bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om een maakbedrijf, een slachterij of nog een andere fabriek.

Irrigatie voor tuinen

Een mooi aangelegde tuin verdient goede irrigatie. Zodat de tuin ook mooi blijft en – beter nog – steeds mooier bloeit. In opdracht van hoveniersbedrijven en beregeningsbedrijven verzorgen wij de boringen voor een betrouwbaar irrigatiesysteem. Dat doen we zorgvuldig, netjes en klantgericht. Het kan gaan om grote en kleine tuinen voor particulieren of bedrijven.

Irrigatie voor akkerbouw

Goede irrigatie van akkerbouwland zorgt voor een goede vochtbalans in de bodem, mooie gewassen en een hoge gewasopbrengst. Schiet de watertoevoer tekort, dan kan dit zelfs desastreuze gevolgen hebben. Met onze boringen zorgen wij voor de juiste waterkwaliteit en het juiste debiet, van bijvoorbeeld 80 of 90 kuub.