Behoefte aan een boorbedrijf dat zorgvuldig en netjes werkt en kwaliteit levert?

Spuitboringen

Zuigluchtliftinstallatie voor snel en zorgvuldig boren

We voeren de boringen uit met onze zuigluchtliftinstallatie. Deze installatie zuigt het zand omhoog. Dat gaat onder hoge druk en met grote snelheid. Met onze installatie nemen we meter voor meter grondmonsters, tot we de juiste laag hebben bereikt. Met als resultaat: de vereiste waterkwaliteit.

Boringen tot liefst 250 meter

Met onze installatie voeren we heel secuur en efficiënt boringen uit tot maar liefst 250 meter. In elke bodemsoort. We boren in boordiameters van 250, 315, 500, 600, 700 of 800 mm. Dit hangt af van de waterbehoefte: van 6 kuub voor een particuliere tuin tot maximaal 120 kuub voor de industrie.

Netjes werken, ook dát is kwaliteit

Bij boringen komt het aan op de juiste bodemlaag en de juiste boordiameter. Zorgvuldig werken is dus heel belangrijk. We werken niet alleen zorgvuldig, maar ook netjes. Als het werk is gedaan, ruimen we alles op en laten we de locatie netjes achter. Ook dát verstaan we onder kwaliteit.

Een greep uit onze projecten

We voeren allerlei soorten opdrachten uit door heel Nederland. Nieuwsgierig? Klik op één van de stippen en bekijk het project.